A monoton hétköznapokat nem csupán színessé kívánjuk varázsolni különleges extrém – élmény, valamint csapatépítő játékainkkal. Csapatépítés terén a lehetőségeink tárháza végtelen, csak a képzelet szab határt közösségépítő és közösségformáló törekvéseinknek, hiszünk a közösen átélt élmények erejében. Igazi élmények, melyek maradandósága és valódisága váltja ki azt az örömöt, mely boldoggá tesz! A csapatépítés mindamellett, hogy felejthetetlen élményt ad, összekovácsolja a résztvevőket és erősíti a csapaton belüli kommunikációt is. A csapatépítő játékok minden esetben személyre szabottan kerülnek megvalósításra. Pihentető programokként, de komoly feladatmegoldást, csapatösszefogást igénylő „kemény munkává" is alakíthatóak az aktuális célok és elképzelések igényében. A csapatépítő játékok erdei és városi környezetben kerülnek megvalósításra - azok jellegének megfelelően.

Outdoor csapatépítő játékok

CSAPATÉPÍTŐ KALANDJÁTÉKOKEgy csapatépítés sikere nem az egyén teljesítőképességén, hanem az igazi csapatmunkán alapszik. Az általunk kínált csapatépítő játékok során, a csoportok vidám hangulatban ismerhetik meg egymás és önmaguk rejtett képességeit. Ugyanakkor, a csapatépítő játékokba tűzdelt feladatok, mint például a GPS pontok keresése, a tájoló használata, a rádiós kommunikáció és a kötéltechnikai kihívások mind a közös gondolkodásra és feladatmegoldásra ösztönzik a résztvevőket. Az egymásrautaltság által pedig, megtanulnak csapatban dolgozni, ez az igazi csapatépítés

EXTRÉM CSAPAPTÉPÍTÉS

HOLDKÓROSOK ÉJSZAKÁJA

HOLDKÓROSOK ÉJSZAKÁJA

HEGYEN-VÖLGYÖN ÁT - TEREPJÁRÓS ÉLMÉNYTÚRA

HEGYEN-VÖLGYÖN ÁT - TEREPJÁRÓS ÉLMÉNYTÚRA

A HEGYVIDÉK TITKA – ADRENALIN SZINT EMELŐ CSAPATPROGRAM

A HEGYVIDÉK TITKA – ADRENALIN SZINT EMELŐ CSAPATPROGRAMFelejthetetlen élményeket keres? Az extrém csapatépítő játékok során, igazi kaland és a kihívás vár minden résztvevőre földön, vízen és levegőben egyaránt! Az élményszerzés mellett, persze a csapatépítés is fontos szerepet kap. A nem hétköznapi helyzetek, új megvilágításba helyezik a csapatépítést. Különböző nehézségű programokkal készültünk mindazoknak, akik végre kilépnének a komfortzónájukból és készek a váratlan szituációk megoldására. Ezek a csapatépítő játékok lehetnek extrém terepjárós túrák; egyedi légi járművek kipróbálása; különböző bátorságpróbák, akár egy éjszakai túra során az egymásrautaltság érzése, vagy egy élménycsúszás egy közel 100 méter hosszúságú drótkötélpályán bekötött szemmel, és még számos élményelem, amely a tárházunkat színesíti.

CSAPATÉPÍTŐ LÖVÉSZETI TRÉNINGEKCSAPATÉPÍTŐ VÍZI ÉS LÉGI PROGRAMOK


CSAPATÉPÍTÉS EGERBEN

JUMURDZSÁK NYOMÁBAN

JUMURDZSÁK NYOMÁBAN

A KAZAMATA REJTELMEI

A KAZAMATA REJTELMEI

DOBÓ TITKA - AZ EGRI VÁRBAN

DOBÓ TITKA - AZ EGRI VÁRBAN


INDOOR CSAPATÉPÍTŐ JÁTÉKOK

Az indoor csapatépítő játékok során is garantált az önfeledt kikapcsolódás és az élményszerzés, mindamellett még az időjárás sem állhat az utunkba. Igazodva a benti körülményekhez, de mégis kicsit elrugaszkodva a szürke falak hangulatától, egy nem mindennapi időutazásba csöppenhetnek a részvevők e csapatépítés által. Ezek az igazi együttműködést igénylő csapatépítő játékok lehetnek, a napjainkban is közkedvelt szabadulós szobák, ahol logikai, matematikai és ügyességi feladványok várnak a kiszabadulókra; vagy egy Föld körüli utazás, ahol a különböző földrészek kultúráira építettük a könnyedebb- fizikai és szellemi próbatételeket. Amennyiben outdoor programra készül a csapat és a természet közbeszól, úgy a csapatépítésről nem feltétlen kell lemondaniuk, mindig készülünk „B” tervvel, azaz benti mókával, persze ha a helyi adottságok ezt lehetővé teszik.


TEMATIKUS CSAPATÉPÍTŐ JÁTÉKAINK

AZ IGAZI SZARVASGOMBA NYOMÁBAN

AZ IGAZI SZARVASGOMBA NYOMÁBAN

SZÜRETI BOLONDOZÁSOK

SZÜRETI BOLONDOZÁSOK

TOVÁBBI CSAPATÉPÍTŐ JÁTÉKOK, PROGRAMLEHETŐSÉGEK