RÓLUNK

VEXTON TEAM – CSAPATÉPÍTŐ KALANDJÁTÉKOK FÖLDÖN-VÍZEN-LEVEGŐBEN

Csapatépítés terén a lehetőségeink tárháza végtelen, csak a képzelet szab határt közösségépítő és közösségformáló törekvéseinknek, hiszünk a közösen átélt élmények erejében. Szakképzett csapatunk fiatalos és lendületes energiával tervez és szervez immáron több mint tíz éve. Minden eddiginél színesebb programokat kínálunk, a megszokott magas színvonalon, elérhető áron! Csapatépítő programjaink lehetőséget nyújtanak minden típusú és összetételű társaság összekovácsolására, játékos, szórakoztató formában. Indoor és outdoor programjaink, illetve számos típusú csapatépítő játékunk közül biztosan talál ideális megoldást elképzeléseihez.
Ha gyönyörű, érdekes helyszíneket, szórakoztató és egyben energetizáló programokat keres dolgozói, partnerei és csapata számára, keressen bennünket bizalommal és mi rugalmas, kreatív hozzáállásunkkal segítünk megvalósítani tervezett rendezvénye programjait, aktivitásait.
Hitvallásunk, hogy jókedvvel és energiával, mosollyal és kacagással, állandó fejlődni akarással és szakismerettel minden elérhető.
Extrém és felejthetetlen élményprogramjaink – egri székhellyel – országszerte megvalósíthatóak. Széleskörű kapcsolatrendszerünk és egyedi behajtási engedélyeink által olyan helyekre is eljuthatunk, amelyek a hétköznapi emberek számára nem elérhetőek.
Értékeink:
– Szenvedélyes profizmus
– Ügyfél orientáltság
– Megbízhatóság
– Hitelesség
– Rugalmasság
– Precizitás
– Kreativitás
– Határtalanság
– Garantált jó hangulat
Kiváló programjaink mellett, rendezvényét teljes körűen megszervezzük és lebonyolítjuk, így Önnek csak az élményre kell koncentrálnia! Személyre szabott ajánlatunkat kérje elérhetőségeinken. Amennyiben a személyes konzultációt preferálja, ellátogatunk Önökhöz.
Vexton Team:
+36 70 312 7609
info@vexton.hu
VEXTON Rendezvényszervező, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
Ügyvezető igazgató:
Farkas Tibor
+36 70 312 7609