vexton,harc,fegyver,taktika,ügyesség,élmény

vexton,harc,fegyver,taktika,ügyesség,élmény
vexton,harc,fegyver,taktika,ügyesség,élmény  Nyitólap/Programszervezés/Extrém élmény/Vexton harc

    Vexton harc


 

Határok nélküli komplex adrenalin-élményprogram, csapatépítő elemekkel. Kalandjátékunk több mint egy hagyományos kalandprogram a szabadban. Csakis elszánt, lelkileg felkészült csapatoknak ajánljuk. 

A program a „civilizációtól távol eső” területen,  fák, mezők, hegyek-völgyek között zajlik. Ez a közeg, a természetben eltöltött idő senkit nem hagy érintetlenül.

Egy világ, melynek minden apró részlete egyszerre sugall állandóságot és folytonos megújulást, nyugalmat és végtelenül letisztult értékeket, izgalmat, ám félelmetes, egyszerű közeget. 

Megkönnyebbülve lélegezhetünk fel, amikor kitörhetünk a betondzsungelből, a telekommunikáció birodalmából, de tudnunk kell, a természet egy teljesen másfajta szemléletet, gondolkodást és viselkedést kíván.

Nem beszélve arról, hogy a csapat tagjai is különböző viselkedési kultúrával érkeznek az érintetlen természetbe, ahol a felszínre törő konfliktusok megoldása mellett a kitűzött feladatok teljesítése az elsődleges. A résztvevők maguk jönnek rá a kiútra, ahol a megoldás az aktív közreműködés.

A program felszínre hozhatja a tűréshatárt, és az együttműködés fogalmát. Biztosan változtat a hétköznapi gondolkodásmódon!

vexton,harc,fegyver,taktika,ügyesség,élmény
Kiemelt partnereink

Bambara Hotel
Shiraz Hotel
Hotel Eger
Náradpark Hotel
Erzsébet Park Hotel
Estella Hotel
Hungesthotels
Aquarell Hotel
Korona Hotel
Szépasszony völgy
Hotel Villa völgy
Lacontessa
Nautius Hotel
Thummerer Eger

vexton,harc,fegyver,taktika,ügyesség,élmény
Copyright © 2004 - 2015 Bővebb információ - Fax: +36 36 785 667
Vexton, the New generation - Csapatépítés Eger
Küldjön üzenetet ismerőseinek, ajánlja figyelmükbe szolgáltatásainkat!