LÉGI SZOLGÁLTATÁSAINK

A repülés vágya egyidős az emberiséggel. Földünk egyszerre kicsiny és hatalmas. A magasból már csak azt észleljük, ami igazán lényeges. Nincsenek leküzdhetetlen akadályok, nincs lehetetlen. Földközelivé tesszük kívánságait!

Légi felvételek

A légi felvételek teljesen más perspektívából mutatják be világunk ezernyi titkát. Az egyedi látásmód adta lehetőségek hozzájárulnak sikereink biztosabb eléréséhez. A madártávlatból megörökített objektumok, területek, események lehengerlő hatást keltenek. A mai kor legmodernebb digitális technikája könnyebb és gyorsabb felhasználást tesz lehetővé. Számos repülőeszközt veszünk igénybe, ám legtöbbször motoros siklóernyővel készítjük a lélegzetelállító összhangot nyújtó fényképeket és mozgó felvételeket. Alacsony repülési magasság és sebesség, mobilitás, mérsékelt üzemeltetési költségek, objektum közeli felszállás, szabad és zavartalan felvétel készítési lehetőség. Kedvező feltételek a legoptimálisabb feladatmegoldáshoz. Az emberi fantáziával fűszerezett felhasználási lehetőségeknek nincs határa. A végtelen szabadság és hatalom az Ön kezében van.

Különleges ajándék

Ki ne örülne egy csodálatos „különleges ajándéknak”? A levegőből érkező „különlegesség” felejthetetlen élményt nyújt. És az élményeken túl messze menőkig emeli a rendezvény, ünnep színvonalát. Önre bízzuk, mit gondol ki. Mi segítünk…

Reklámtevékenység

Bőkezűen áldozunk hirdetésekre, reklámokra. De valóban hatékonyak? A motoros siklóernyő önmagában is figyelemfelkeltő, izgalmas és újdonságot rejtő reklámozási eszköz mintegy 30 m² felülettel. A reklámszöveg hatását jelentősen növeli a molinóra készített anyag. Különlegességét, egyediségét kihasználva káprázatos eredményekkel számolhatunk…

Bemutatórepülés

A repülés önmagában is csodálatos látvány. Képzett, profi pilótáink az elemek határait súrolva szórakoztatják a közönséget, lélegzetelállító bemutatórepüléseikkel. A motoros siklóernyő napjaink legizgalmasabb repülőeszköze. Őrült bemutató, éles fordulók, hang és látványtechnika. Utánozhatatlan élmény.