MEH fejlesztés

Szórakozás és tanulás a modern technika adta lehetőségekkel

 

Mi a MEH?


A MEH az angol Mobile Escape House kezdőbetűiből képzett rövidítés, magyarul Hordozható Szabaduló Ház. Egy olyan játéktér, melyben a résztvevőknek meghatározott időn belül logikai és/vagy ügyességi feladatok megoldásával, végrehajtásával kell kijutniuk a házból. Szórakoztató, elmét próbáló tevékenység.
 
 

Hogyan működik?


A mára széleskörűen elterjedt és kedveltté vált hagyományos szabaduló szobákhoz képest számottevő a különbség. A MEH szinte bárhol lokalizálható, gyorsan installálható hardvert és erre szabadon implementálható virtuális környzetet kínál, egy fejlett, intelligens vezérlőkiértékelő szoftverrendszer felügyelete és vezérlése alatt. Megoldásaiban széleskörűen használja a legmodernebb számítástechnikai, informatikai, robotikai megoldásokat. Szinte gombnyomásra képes virtuális környezetet váltani, teljes mértékben átkonfigurált, új szituációt futtatni.
Korlátlan számú szituációs-VR (Virtuális Valóság) hozható létre a rendszer segítségével.
 
 

Mire használható a MEH?


A klasszikus játék és szórakozás mellett az oktatásban is tölthet be szerepet, melynek alkalmazásához és megvalósításához pedagógus szakértőket vontunk be a fejlesztésbe.
A program a szórakoztató játék mellett használható ismeretanyaggal gazdagítja a felhasználót. Az alkalmazás célja és módja csupán a választott programcsomag fajtájától függ.
 

GINOP-2.1.7-15-2016-00272

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával valósul meg.